perjantai 14. elokuuta 2009

Treenejä

Ollaan päästy Janen kanssa eteenpäin luoksetulon harjoittelussa. Nyt ollaan keksitty keino miten olen saanut käsiavun pois liikkeestä. Nyt vaan yritetään harjoitella liikkettä usein, että saataisiin siihen varmuutta. Eteenpäin siis mennään. Tänään harjoiteltiin myös molempien koirien kanssa hyppyä, sillä se on jäänyt aika lailla olemattomalle harjottelulle. Sitten kun nuo kaksi alkaa olla reilassa niin sitähän vois miettiä jo vaikka jotain kisaakin... :D ...tai no tarkemmin mietittyäni... ei nyt ehkä vielä ;D

Pari viikkoa sitten oltiin toko-treeneissä, jotka päätettiinkin vaihtaa agi-treeneiksi, kun esteet olivat kerrankin käytössä. Molemmat koirat touhusivat todella mielellään agility esteiden parissa. Olin yllättänyt Lukasta, joka oli myös asiasta aivan innoissaan, vaikka alkuun epäilin suostuuko se esim. ikinä menemään putkeen. No ei ollut ongelmaa! Hyvä etten minä jäänyt alle, kun olin putkessa houkuttelemassa Lukaa, ja se tulla rymisteli vauhdilla päälle :D Ois kyllä tosi kiva päästä kokeilemaan lajia vähän enemmänkin! Toivottavasti lajin pariin päästään piakoin Karoonan tapaamisessa!

Hakutreeneissä Luka puhkui energiaa odoteltuaan vuoroaan viimeisenä, mutta silti poika jaksoi myös keskittyä. Olipa todella kiva treeni Lukan kanssa! Jane sen sijaan puhkui taas ylienergiaa ja koko treeni oli vähän sen mukainen, vaikka yritin rauhoitella sitä. Väkisinkin hikikarpalot kohosivat otsalle. Huh huh!

Eilisissä toko treeneissä tutustuttiin eteenmenoon. Lukan kanssa olen sitä joskus ottanut, kun se oli nuorempi, mutta sittemmin liike on jäänyt vähän unholaan. Lukalla oli ehkä pienoinen ajatus siitä, mitä oltiin tekemässä ja hiffasikin homman ihan mukavasti. Tänään kun tehtiin liikettä kotona, niin Luka näytti jo todella innolla odottavan eteen-käskyä. Jane taas ei blondina ihan heti tajunnut homman juonta, vaan lönkötteli purkille hiljakseen, jäljestäen meidän askelia purkilta lähetyskohtaan. Pikku hiljaa varmuus kuitenkin alkoi löytyä ja Jane otti jo vähän reippaampia askelia suoraan kohti purkkia :) Eli hieno suoritus sekin ;) Eteenmeno treenien jälkeen otin molempien koirien kanssa myös muita toko-liikkeitä ja ryhmäpaikallamakuuta. Jane pysyi todella hienosti paikallamakuussa, vaikka häiriötä oli paljon! Jes! Luka piti kerran pyytää uudelleen maahan. Kaiken kaikkiaan eilisistä toko-treeneistä jäi hyvä fiilis minulle ja uskon että koirille myös. Mukavaa siis oli.

Ei kommentteja: