torstai 8. marraskuuta 2012

NYT NE ON TÄÄLLÄ..!

...Janen juoksut siis! Juoksut alkoivat vihdoin ja viimein eilen. Johan niitä on ehditty odottamaankin jo vähän siellä sun täällä, joten ihan mukavaa, että odottaminen vihdoin päättyi. Jane on siis tarkoitus astuttaa tästä juoksusta ja nyt saakin alkaa katselemaan kalenteria, miettimään aikatauluja ja suunnittelemaan treffejä. Lisää tietoa Janen pentusuunnitelmista löytyy Janen kasvattajan sivuilta. Jane ei ole sijoitusnarttu, vaan kokonaan minun omani, mutta koska minä ja Janen kasvattaja Suski näimme Janessa ja Janen sukutaustassa potentiaalia päätimme teettää Janen pennut yhteistyöprojektina. Lähitulevaisuus näyttää mitä näistä suunnitelmista sitten kehkeytyy... 

Kerrotaanpas tässä myös hieman kesän ja syksyn kuulumisia, koska blogissa on ollut viime aikoina hyvin hiljaista. Minä lähdin toukokuun alusta Peruun opintojen merkeissä ja koirat jäivät avokin hoitoon. Palasin Perusta elokuun alussa ja sen jälkeen aika onkin mennyt osittain muihin kuin koiratouhuihin ja koiratouhujen osalta on harrastaminen ollut aikalailla tauolla, koska Janen juoksut ovat olleet odotettavissa alkaviksi hetkellä millä hyvänsä.

Viime viikonloppuna olin Lukan ja Janen kanssa Rottishovissa Karoonan syystapaamisessa. Paikalle oli kerääntynyt mukava määrä väkeä ja viikonloppu sujui oikein rattoisasti. Ohjelmassa oli sopivasti treenailua ja koiraharrastamista ja sopivasti rentoutumista saunoen, hyvästä ruuasta ja seurasta nauttien :) Tapaamisesta sai mukavasti pientä nostetta treeni-intoon, joskin nyt Janella on toivottavasti edessä pitkähkö mammaloma.

2 kommenttia:

Aku kirjoitti...

Jihuu !!!

Susann kirjoitti...

Vihdoinkin :D Toivottavasti suunnitelmat muuttuvat todeksi !