perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pommin ja Roin kuvaterkut + omat kuulumiset

Pommi poseeraa


Roi kotipihalla







Roi on päässyt muuttamaan perheensä kanssa uuteen isompaan kotiin. Roi on kuulemma ottanut muuttotouhut rennosti ja sopeutunut uuteen asuinpaikkaan hyvin. Roi on omistajineen ollut pentukursilla ja nyt kurssin päätyttyä he miettivät mitä koiran kanssa jatkossa touhuttaisiin, harkintalistalla on tokoa, agia ja jälkeä. Roi kuulemma nauttii hoffeillle tyypilliseen tapaan valtavasti uimisesta ja pyrkii veteen aina kun sitä on lähistöllä.

Kirjoitetaan vähän Pyrynkin kuulumisia. Pyrykin kävi tänään ensimmäistä kertaa uimassa. Minä kahlasin edellä ja Pyry oli hihnassa, jolla suostuttelin sitä aina vähän syvemmälle. Aluksi jouduin hieman suostuttelemaan, mutta kohtuu rohkeasti Pyry kahlasi mun mukana aina syvemmälle ja lopuksi lähti muina miehinä uimaankin, hihna vaan ei riittänyt kovin pitkälle. Rauhallisemman oloinen uintitekniikka vaikutti olevan kuin ässillä ;) Jane ja Lukakin tietty pääsi polskimaan ja hyppimään laiturilta. Mulla oli eilen työkavereita viettämässä iltaa täällä meillä ja koirat käyttäyty kyllä hienosti. Pyry jatkaa Lukan jalan jäljissä ja hurmaa kaikki ihmiset lempeällä olemuksellaan. Se nuolee naamat ja kiipeää syliin sohvalle. Pyry on jo kasvanut Janesta ohi ja luulen, että kasvaa vielä Lukastakin. Se on kyllä ihana lempeä pikkujätti. Pyry ei jännittänyt yhtään vieraita ihmisiä ja pyöri niiden ympärillä muina miehinä. Tänään uimapaikalla oli joukko lapsia ja niistäkään Pyry ei välittänyt mitään, muutamaa uimaria se kävi nuolaisemassa päästä kun yrittivät nousta takaisin laiturille.

Mä olen aloittanut kesäloman ja työt kutsuu jälleen tuossa elokuun kahdeksannen päivä paikkeilla. Nyt ladataan akkuja ja tehdään sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta. Ensimmäinen kokonainen lukuvuosi työelämää takana ja sitä myötä paljon uutta opittu ja omaksuttu. Sain myös ehkä suurimman urakkani ikinä valmiiksi, nimittäin GRADUN. Se on nyt over and out! Aivan mahtava olo kun ei tarvi koko ajan puurtaa jotakin. Saa vain olla. Lisäksi se viimeinen tentti, johon luin Karoonan leirillä, meni läpi! Alimmalla mahdollisella arvosanalla tietenkin. Joten kokonaisuudessaan opinnot on tällä haavaa paketissa. Vielä myöhemmin pitäisi käydä vuosi jossain opiskelemassa, mutta se nyt ei ole ajankohtaista ainakaan vuoteen. Nyt on siis syytä juhlaan! Elämä here i come! Nautitaan kesästä täysin siemauksin!

1 kommentti:

Katri ja Iza kirjoitti...

Paljon onnea opintojen paketoinnista. Iso urakka takana ja todellakin syytä juhlaan :)
Izan veljet tuntuvat olevan samanlaisia vesipetoja kuin siskokin. Vesi elementtinä on vallan mahtista :)
Mukavaa kesää ja toivottavasti jossain taas nähdäänkin!

T: Iza perheineen