maanantai 27. heinäkuuta 2015

Nuoret tekee taidolla, vanhat vetää tuurilla

Pitkästä aikaa Terviksellä. Kuulin, että tokon säännöt ovat muuttumassa, joten ajattelin, että Jane on ansainnut vielä mahdollisuuden yrittää TK2:sta ja ilmotin meidät rotumestiksiin. Treenata ei juuri ehditty, mitä nyt jokainen liike palautettiin mieleen. Kaikki treenivarusteet (treeniliivi, klikkeri, noutokapula, hyppyeste jne.) oli Espoossa ja minä koirien kanssa Pohjanmaalla. Jostain mielenhäiriöstä pakkasin kuitenkin lähtiessä Janen rokotustodistuksen ja kisakirjan mukaan. Noutokapulakin jouduttiin ostamaan matkalta. Kisaa edeltävä yö nukuttiin teltassa kisakentän laidalla. Treenailla ei paikan päällä haluttu (ohjaaja). Kisapäivänä kisoihin meno alkoi ohjaajaa vähän ahdistaa, mutta olihan se sen arvosta!

AVO I-tulos, 183 pistettä, KP, sijoitus 2/14, TK2   
Jo ennen kisoja, matkalla Pohjanmaalle kävin katsastamassa Pyryä sen uudessa kodissa. Iloisen ja onnellisen oloinen koirapoika oli minua siellä vastassa. Taistelutahto tuntui olevan tallella ja ahnekin kuulemma on :) Alla muutama kuva Pyrystä.Sain yöpyä Heidin&Mörkön&Pommin luona Raumalla, iso kiitos siitä. Oli hauska nähdä veljekset perä jälkeen. Molemmat olivat samanlaisia iloisia vesseleitä. Pommi hieman Pyryä vilkaampi, korkeampi ja sopusuhtaisempi. Pyry ehkä hieman Pommia itsevarmempi ja rungoltaan massiivisempi. Molemmat taistelutahtoisia ja vielä ihan kakaroita :). Seuraavana päivänä minä ja Heidi&Mörkö&Pommi treffattiin koirayyterissä Suski&Varpu ja Kaitsu&Tuukka. Alla muutama kuva Yyteristä.

Varpu, Pommi ja Mörkö koirayyterissä

Matkalla Pohjanmaalle kurvasin vielä Kaskisten kautta katsomassa Suomen pienintä kaupunkia, johon on laadittu 1700-luvulla ruutukaavan mukainen asemakaava. Hienoja vanhoja rakennuksia oli säilynyt paljon ja niistä oli pidetty hyvää huolta. Asuttuja rakennuksia ja pihapiirejä en vaan viitsinyt kuvailla. Ihan näkemisen arvoinen kaupunki, mutta aika uinuvan oloinen :)

Kaskinen

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onnea vielä Janen upeasta suorituksesta! Ja oli kiva, kun yösija kelpasi.

Mona kirjoitti...

Onnea upesta tuloksesta! Mukava lukea taas teidän touhuiluja :)

Susann kirjoitti...

Onnea vielä kerran, oli ilo katsella teidän upeaa suoritusta :)

Anna kirjoitti...

Kiitos! Kiva kun säkin Mona jaksat käydä täällä meidän blogia lukemassa. Yritetään välillä aina päivitellä :)