sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Janella juoksu

No nyt se Janen juoksu on sitten alkanut. Ollaan taas Janen kanssa täällä Jyväskylässä, ja Luka on pohjanmaalla. Oishan se ollut kiva, jos ne nyt edes pikkasen aikasemmin ois alkanut, kun tulevalla viikolla päättyis täi karanteeni. Mut tulipa sitten kolme viikkoa lisää karanteenia juoksujen takia. Agilityn alkeiskurssikin starttaa ensiviikolla. Mahdollisesti Jane joutuu sitten olemaan kolme kertaa kymmenestä pois. Se on tylsä juttu, mutta pitää ainakin itse sitten mennä katselu- ja kuunteluoppilaaksi. Ohan sekin sentään jotain! :D

Sain kasvattajalta tiedon, että heti syyskuun alussa olisi Karoonan leiri. Ihan mielettömän kivaa, että jaksat Suski meille (ja tietysti myös iloksi itsellesi) järkätä mukavaa yhdessäoloa koirien ja koiranomistajien kanssa! Nyt vaan pidetään sormet ja varpaat ristissä, että mekin päästäisiin mukaan. Mielessä häilyy edelleen karvas pettymys, kun viime vuonna kokoontuminen jäi meiltä väliin, kun Janen juoksut olivat juuri silloin. Joten löytyyhän sitä jotain positiivistä näiden juoksujen ajoituksesta, eipä nimittäin pitäisi ainakaan juoksuista jäädä tänä syksynä kiinni meidän mukaan pääsy!

1 kommentti:

Susann kirjoitti...

No mutta sinänsä hienoa että ainakaan juoksut eivät estä syyskuun treffeille, jee :) ja kannattaa ehdottomasti mennä kurssi alkuun kuunteluoppilaaksi !