sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Jane 2-vuotta!!!

ONNEA meidän ihanalle neitokaiselle kaksivuotissyntymäpäivän johdosta! On kyllä ollut mielettömän ihanaa ja mukavaa elellä yhdessä nämä kaksi vuotta. Harrastuskaverina Jane on ollut mitä parhain. Lukan elämän keskipiste. On se toisaalta vaan uskomatonta, että Ässätkin on jo tosiaan kaksi vuotta..! Paljon onnea myös kaikille Janen sisaruksille! Toivottavasti viimeistään syksymmällä nähdään sitten mahdollisimman monen kanssa.
Meillä onkin tässä ollut oikein synttäriviikonloppu, kun itsellä tuli tuossa pari päivää aiemmin neljäsosavuosisata kanssa täyteen, ja Lukahan juhlii myös vielä tämän kuun loppupuolella.

Viime tiistaina oli ensimmäinen kerta agilityn alkeiskurssia, jossa olin siis ilman Janea. Täytyy kyllä todeta, että olihan se vähän mälsää olla ainoana ilman koiraa :( ja ens viikolla sama juttu :( :( Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin keppeihin, puomin ylös ja alastuloon ja renkaaseen. Yllättävän pieneltä näytti tuo rengas! :D Onneksi on niin sievä ja pieni koira, ettei siitä meille sentään ongelmaa synny, vaikka kouluttaja epäili hoffin olevan hieman hitaamman puoleinen kun on niin iso.. :D Nyt vaan pitäis keksiä hyviä käskysanoja esteille, onko hyviä ideoita?

Janen juoksu jatkuu. On kyllä ihan eri meininkiä kuin silloin ensimmäisen juoksun aikana... Jane jättää ihania hajumerkkejä n.50 metrin välein, kun ollaan kävelyllä, ja on koko ajan nenä kiinni jossain tolpan juuressa. Aavistuksen myös ehkä sellainen poissaoleva ja kauhee piipaaminen pihalle ollu tässä parin päivän ajan :( Näkyipä tuossa yks päivä jo irtokoirakin meidän pihapiirissä ja siinä oltiin perheen voimin ottamassa koiraa kiinni. On tainnut viimein Jane sekoittaa jonkun pään! :D :D

3 kommenttia:

Sanna ja Luga kirjoitti...

Onnea synttärisankareille!

Susann kirjoitti...

Onnea Janelle :)

Mulla on ollut käskysanoina pääasiassa esteen nimi tyyliin, hyppy, rrengas, puomi, aaa, pituuuus, pujottelussa kierrä jne. Helppoa kuin heinänteko :)

Unknown kirjoitti...

myöhästyneet onnittelut tännekin syntsysankarittarelle! erityisesti reksulta...