keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Heinäkuuta

Heinäkuu on mennyt suurelta osin lomaillessa. 5 päivää meni saariston rengastietä kierreltäessä koirien ja kavereiden kanssa. Koirat sopeutuivat yllättävän hyvin reissuelämään, telttamajoitukseen ja vaihtuviin maisemiin. Lämpöä olisi koirien mielestä voinut olla hieman vähemmän. Rengastien reissun jälkeen oltiin pari päivää kotona, jonka jälkeen lähdettiin vanhemmille remppa-apuun. Sielläkin vierähti vajaa viikko. Eilinen olikin sitten pitkästä aikaa ensimmäinen kotipäivä. Koirilla näyttää olevan reissuväsymystä. Nukkuvat koko ajan, eikä Janekaan ole kertaakaan tullut tyrkyttämään lelua. Toivottavasti koirat ehtivät kerätä energiaa ennen Tervis-viikonloppua.

Eilen käytiin ottamassa iltatokot ja tänään aamulla muun koiraväen kanssa aamutokot. Siinäpä onkin melkeen meidän treenailut. Treenit meni ihan kivasti. Aamulla paikallamakuussa Janella oli kohtuullisen iso häiriö, kun viereinen koira lähti pariin otteeseen ohjaajansa luo ja sitä palautettiin paikoilleen. Tästä häiriintyneenä Janekin päätti nousta ylös ja ottaa muutaman askeleen minua kohti. Ensimmäisen nousun Jane pysyi maassa, mutta toinen oli jo liikaa... Pitänee siis ottaa vielä joku onnistunut paikkamakuu ennen Tervistä. Positiivistä oli tietysti se, ettei se yrittänytkään mennä toisia koiria kohti.

Näyttely ja toko osallistujanumerot ovat saapuneet postissa, joten eipä tässä sen kummempaa, kuin että viikonloppuna nähdään hoffiväki!!!

Ei kommentteja: