maanantai 8. kesäkuuta 2009

Jane 1 vuotta!!!

Jane täytti yhden vuoden! Niin se aika vaan juoksee. Janen syntymäpäiviä vietettiin Pohjanmaalla, missä olemme yhä edelleen. Koiraväki sai juhlan kunniaksi asianmukaista purtavaa. Hyvin näytti herkut maistuvan :D

Keskiviikkona kävimme koulun kentällä tokoilemassa Sannan ja Lugan kanssa. Janen kanssa tehtiin vähän kaikkea mahdollista. Jane keskittyi jälleen hienosti tekemiseen, eikä se kyllä ota oikein mistään häiriötä. Paikallaan makuu Lugan kanssa sujui hyvin. Kun tokoillessa harvensin palkkausta, se näkyi myös Janessa. Janen jälkeen Lukakin pääsi kentälle. Myös Lukan kanssa tehtiin vähän kaikenlaista, eikä Lukakaan liikoja ottanut häiriötä. Ihan ok treeni.

Torstaina me käytiin koirien kanssa Oulaisten kennelkerhon toko-treeneissä. Lukan kanssa keskityin motivoimiseen, ja siihen, ettei se koko ajan vaan nuuskuttelis outojen koirien perään. Kyllähän Luka tekikin töitä, mutta kyllä se vieraiden koirien läsnäolo ja vieraalla kentällä olo silti selväsi näkyi Lukassa. Kyllä sitä ois haistelu ja tarkkailu kiinnostanut enemmän mutta Luka teki kuin tekikin tokoliikkeitä vähän niin kuin mun mieliksi :D

Janen kanssa otettiin luoksepäästävyys harjoitteita, kun se tahtoo aina nousta ja väistää muutaman askeleen taakse kun sitä tullaan koskemaan. Koko treeniporukka tuli vuorollaan palkkaamaan Janea siitä, kun se istui mun vierellä. Ei se mitenkään arka ole, ei vaan halua, että puolioudot sitä koskettaa, kun se on mamin kanssa tekemässä hommia.

Lauantaina kävin ilman koiria Kalajoella katsomassa Toko-kisojen alokasluokan suoritukset. Mukana kisassa oli myös Luga, Hoffenheimin Bulvanus, joka tokoili hienosti ohjaajansa kanssa ykköstuloksen ja sijoittui kisassa jaetulle kakkossijalle! Hyvä hyvä!

Tässä vielä koirista tuoreet seisomakuvat.


1 kommentti:

Susann kirjoitti...

Toivottavasti synttäreistä on toivuttu :) Nyt pitäisi mun sähköpostin olla taas kunnossa, kokeilehan. Rapsut koirille, palaillaan :)