maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kesäleiri

Hovawart ry:n kesäleiri on nyt nähty ja koettu! Näin ensikertalaisina molemmat (minä ja Jane) kohdattiin paljon uutta. Jane sai totutella pihalla ketjussa kiinni olemista ja teltassa yöpymistä, minä tutustua Tulirantaan ja hoffikansaan. Kaikin puolin leiri oli oikein mukava kokemus ja Janekin sopeutui uuteen asuinpaikkaan todella mukavasti. Odotukset leirin suhteen täyttyi ja saatiin paljon eväitä tulevaan haku-treenailuun. Kiitos Paavo ja Marja ja muut haku-ryhmäläiset! Ennakko-odotuksiin nähden treeniä oli kuitenkin määrällisesti vähemmän, kuin mitä olin etukäteen kuvitellut. Mikäli kelit kuitenkin olisivat olleet hieman viileämmät, treenailtua olisi tullut todennäköisesti enemmän. Kuumus oli nimittäin aika lamaannuttavaa! Perjantai päivän piristykseksi paikalle saapui Janen Elsa-äiti ja Mörkö-sisko. Oli todella mukava nähdä koirat omistajineen ja viettää aikaa yhdessä! Me jäämme Janen kanssa odottamaan, josko Suski keksii meille syksyn päälle jonkinmoista ohjelmaa!

Laukaan näyttely lähestyy. Esiintymisnumerot tulivat postissa. Lukan ja Janen välissä on ainoastaan yksi koira. Tulee esittäjälle kiire :/ Terviksen näyttelyilmot vein hetki sitten postiin, eli molemmat koirat ilmotettu!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

moro, joo laukaaseen pitänee lähteä. keholaisia tulossa janen ja lukan lisäksi: maxi, reko, kaapo eli siinähän on jo viisi yhdeksästä ilmotusta karvakorvasta. kovasti tsemppiä kehään!