keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Lapsiin totuttelua

Janella ei ole vielä kauheasti kokemusta lapsista, ja se onkin suhtautunut niihin aavistuksen epäilevästi. Ei oikein ole tiennyt pitäisikö niitä pyytää leikkiin, pitäisikö niitä pelätä vai kenties vahtia. No nyt saatiinkin sitten mahtava tilaisuus totuttaa Janea lapsiin, sillä meillä oli viikonloppuna lapsivieraita. 5-vuotias kummityttöni Kreetta ja hänen pikkusiskonsa Hertta olivat meillä yökylässä. Näin kun lapset viipyivät vähän pidemmän aikaa, niin Janekin pääsi kunnolla tottumaan niiden läsnäoloon ja seuraan. Todella hienosti Jane rauhoittui pian lasten tulon jälkeen, ja sille selvästikin valkeni, että sen ei tarvitse ainakaan pelätä lapsia. Jos lapset juoksevat saattaa Janekin siitä hieman innostua, mutta rauhoittuu kyllä kun asiasta huomautetaan. Vähän se saattaa lasten epämääräisiä silityksiä väistää, mutta ottaa tilanteen suhteellisen rauhallisesti kuitenkin. Tämä hieman pidempi aika lasten seurassa teki varmasti hyvää Janelle, ja tulevaisuudessa sen on varmasti helpompi suhtautua lapsiin!

Käytiin myös Lukan kanssa Vepe-treeneissä. Veneestä hyppääminen sujui jo hienosti, siitä taitaakin tulla Lukan lempiliike. Sen sijaan veneen tuomisharjoitukset ja veneeseen viemisharjoitukset näyttivät olevan hieman pakkopullaa. Ihan niiku Luka ois ajatellut, et eihän täällä pitäny tehä mitään tottista vaan hyppiä veneestä! No toivottavasti saadaan Luka innostumaan niistäkin ja ehkä oli ihan hyväkin, että sille valkeni, että harkoissa on tarkoitus tehdä muutakin kuin hyppiä veneestä.

1 kommentti:

Johanna ja Halla kirjoitti...

Vau! Velipojalla on uusi harrastus, kivaa :) Hallakin tykkää vedestä... kunhan jalat ylettyy pohjaan :D Saas nähdä innostuuko se koskaa ihan oikeesti uimaan.