perjantai 30. huhtikuuta 2010

%¤&W##¤"%@{$€£!!!!

Voihan video! Täihän se siellä oli. Ei muuta kuin koirille Strongholdit niskaan ja imuroimaan kämppää ja pesemään koiranpeitteitä ym muita kankaita, joilla koirat elelee. Jippii, empäs mukavampaa ohjelmaa olis Wapulle keksinytkään! #¤%%&#%! Seuraavaksi perun kangasniemen näyttelyn, jonne oli tietysti ilmoitettu molemmat koirat, sekä toko-kisan, jonne olin ilmoittanut Janen.
¤#&€"#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niin ja tietysti ollaan poissa treenikentiltä nelisen viikkoa, jottei viedä tartuntaa eteenpäin. Mutta onhan se kiva, että lonkat on terveet ja metsät sulat, vaikka ei treeneihin päästäkään! Jotta jotain positiivista voisin tästä löytää, niin se olis nyt parempi, että Janen juoksu alkais pikimmiten. Muuten menee puoli treeni-/kisakautta ihan vituralleen. No, ei muuta kuin HYVÄÄ WAPPUA!

3 kommenttia:

Johanna ja Halla kirjoitti...

Mää maalaan täällä taas piruja seinille (ehkä oon tän jo joskus kertonukkin?). Hallalle tuli aikoinaan tuosta Strongholdista tosi inhat sivuvaikutukset, oksneteli kolme päivää ja silloin 6kk vanhalle koiralle se oli tosi rankka kokemus. Toivottavasti Luka-veljelle liuos on ok.

Anna kirjoitti...

Luinkin juuri tuossa foorumilta täistä, ja sieltähän se teidänkin juttu osui silmiin. Etukäteen jo vähän kauhulla ajattelin Lukan myrkyttämistä, kun se on niin herkkä enkä ole sen takia sille koskaa mitään expottiakaan laittanut. Toivotaan nyt vaan sormet ja varpaat ristissä ettei tule mitään, kummallekaan!!

Unknown kirjoitti...

kovasti täällä peukutettu ja tassutettu, ettei tulisi reaktioita ja täi-penteleet saisivat pikahäädön. Jos haluat, niin pidetään privatreenejä, niin ei tarvi miettiä tartuttamista. Lykkään Rekoon Frontilinet tällä viikolla ja jos sen ottaa ekana, niin ei pitäisi olla onkkelmaa. Toivosti wappu meni kuitenkin pääasiassa muulla kuin veetutusmielellä...