torstai 29. huhtikuuta 2010

Janen terveystulokset

Janen terveystulokset ilmestyivät tänään koiranettiin. Tuloksena lonkat A/A ja kyynäreet 0/0. Mahtava juttu, että kaikki oli kunnossa!! Nyt voi sitten aloittaa harrastuskauden täydellä teholla! Olenkin ilmoittanut Janen agilityn alkeiskurssille. Saa nähdä mahdutaanko mukaan, kun tällä alueella tahtoo olla vähän tunkua.

Pääsiäisen jälkeen ollaan käyty KeHo:n toko treeneissä ja vedettiin itsekin yhdet treenit. Treenit on menneet ihan mukavasti. Haluaisin kasvattaa seuraamisen kestoa Janella.. pitemmän pätkän jälkeen alkaa paikka väljääntyä ja sitten liikkeestä maahan menoon pitää kasvattaa motivaatiota. Ollaan myös harjoiteltu noutoa sekä puisella, että metallisella kapulalla. Puisella kapulalla nouto alkaa olla ihan kivalla mallilla. Metallista alettiin vasta harjoittelemaan, ja ensi järkytyksen jälkeen sekin alkaa olla Janesta ihan ok. On sitä kyllä päätä seinään hakattukin tuon noudon kanssa! Lähinnä siis minulle ollut erittäin vaikea liike lähtä rakentamaan..

Lukalla on myös pysynyt ihan mukava into yllä tokoilussa. On sitä kuulunut kentänlaidalla supatusta, että pitäisi Lukankin kanssa mennä kisoihin, kun se kerta osaa liikkeet ja tekee töitä niin innokkaasti, mutta kyllä me Lukan kanssa tokoillaan ihan omaksi iloksi. Olen kyllä itsekin TOSI tyytyväinen meidän yhteistyöhön tällä hetkellä, joten taso pyritään säilyttämään tällaisena!

Tänään ois jälleen tiedossa tokoilua ja hakuilua. Tarkoituksena olisi päästä ihan hakuMETSÄÄN! Koirat ei taida pysyä nahoissaan, kun päästään treenipaikoille :D

Oltiin viime viikonloppuna perinteisellä siikareissulla Kirkkonummen edustalla saaressa. Koirat oli tietty mukana ja voi sitä onnea kun saivat vapaana kirmata. Luka myös kunnostautui tapansa mukaan yltiöinnokkaana vahtina ja haukkui 20 hengen porukasta jokaisen, joka ikinen kerta, kun ne lähestyivät meitä tai kun joku saapui mökeille tai kun koirat tulivat mökeistä ulos pihalle katsomaan ketä on paikalla. Janen vahtiminen vastaavassa tilanteessa on huomattavasti hillitympää, eikä se varmaan juuri haukkuisi kuin mökkiin tulijat, jos Luka ei olisi innostamassa kaiken maailman "turhaan" haukuntaan. Saaristoreissun päätteeksi olen irroitellut Janesta muutaman punkin ja Jane on muutenkin rapannut itseään normaalia enemmän, saa nähdä minkä syyhyn se on saanut :/ Viime vuonna Jane söi kavereiden makkarat, tänä vuonna Jane söi lautasellisen raakoja juustolla täytettyjä herkkusieniä pekonilla kuorrutettuna, jotka olivat tietysti samojen kavereiden omaisuutta. Ehkä se on allerginen herkkusienille :D

Leirinuotiolla

Välillä piti pitää sadetta teltassa, Jane etunenässä.

Kirkkonummella käytiin katsomassa Ollin siskon perheen uutta tulokasta Lagotto Romagnolo urospentu Pipoa. Oli se vaan söpö kiharakasa! Luka tervehti pentua välinpitämättömästi, Jane yritti alistaa ja aina välillä heilutti häntää. Sisällä leikki Janen ja Pipon välillä oli jo aika vapautunutta, mutta ehkä se olisi vielä päivän ottanut, että olisivat olleet aivan sinut toistensa kanssa. Pipo oli kyllä todella rohkea eikä se onneksi Janen kurmutuksesta näyttänyt olevan moksiskaan.

Pipo, Jane ja Luka

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

onnea loistolonkista ja kyynäristä! toivosti illalla ei sada kun treenataan,,,, ja muuten, mie vaihdoin sit rakennusta eli kahville saa hakea nyt MaC:stä ;-)

Anna kirjoitti...

Kiitos! ÖÖ.. pitänee paikantaa se C-rakennus, että löytyy sitten tarpeen tullen ;D

Susann kirjoitti...

Onneeaa hienoista tuloksista lähettää onnellinen kasvattaja :)

Mä pidän peukkuja jotta pääsette agikurssille !