torstai 29. huhtikuuta 2010

Syöpäläisiä :(

Rapsutus jatkuu.. tänään syynäsin Janen turkkia astetta tarkemmalla seulalla ja löysin kuin löysinkin pienen harmaan pisteen. Ei muuta kuin piste mikroskooppiin, ja ötökkähän se siinä. Googlen avulla tein omatoimisen tunnistuksen, koiratäi. Huomisaamuksi varattu aika eläinlääkärille, jossa toivottavasti saadaan varmistus siihen, mikä Janea rapsuttaa, ja mahdollisesti ulkoloishäätö molemmille koirille. Saa nähdä millainen karanteeniaika me saadaan, jos tuo diagnoosi pitää paikkaansa ja miten käy taas harrastuksille. No eipä maalata piruja seinille ennen kuin tiedetään varmasti mistä on kyse.

3 kommenttia:

Susann kirjoitti...

YÄKS !
Onneksi tuo on helposti hoidettavissa.

Unknown kirjoitti...

joko kävitte lekurissa? ISO kiitos muuten kun olet noin ihqun vastuuntuntoinen, etkä tullut tottisteleen tai hakuileen kaiken varalta, vaikka into treenata oli kova... Moni olisi ajatellut vain itseään.
Haku meni yllättävänkin hyvin, tauon jälkeen olleeksi treenikerraksi. Koska oltiin ekaa kertaa mettässä, ei niin paljon ollut hakua, vaan enempi vielä paikan muistuttamista jne ja kaikkki oli tosi siivosti. Jopa rexu :-)

Aku kirjoitti...

Joo, täälläpäin on kanssa löytynyt
ylimääräisiä elijöitä (Roopelta).
Akulta ei ole löydetty mitään mutta eiköhän samat ötökät molemmissa ole, joten myrkyt kehiin ja petit pesuun :)