maanantai 23. elokuuta 2010

Viime torstain toko/tottis

Viime torstaina käytiin perinteisesti KeHo:n treeneissä. Janen kanssa otettiin BH-liikkeitä. Paikalla makuu selin koiraan näytti olevan Janelle ihan selvä juttu. Nyt vaan vähän harjotellaan kestoa. Liikkeestä istuminen vaatii vähän harjottelua, kun ei olla sitä otettu, mutta tuskin tulee olemaan senkään oppimisessa mitään vaikeuksia. Otettiin myös henkilöryhmä kytkettynä ja irti ja ei Janella ollut mitään mielenkiintoa haistella ihmisä, mamman kanssa tehtiin töitä tunnollisesti. Kaiken kaikkiaan fiilikset tuota BH:ta kohtaan on kohtuullisen positiiviset. Kentällä vaan sanottiin, että kaikki BH-kokeet on ihan täynnä, ja että tuskin tänävuonna enää pääsee! Tosi tylsää jos joudutaan keväälle asti odottelemaan :( enkä kyllä haluais ympäri Suomeakaan lähtä ajeleen kokeen perässä.

Lukan kanssa otettiin lähes kaikki liikkeet mitä osattiin :D. Äijä oli ihan liekeissä TAAS, jopa niinkin paljon, että Luka tarjos jo etukäteen useampaa liikettä. En kuitenkaan ala sitä siitä kieltämään, kun ei kerran ole kisatavotteita, ja pääasia onkin, että into tekemiseen säilyy. Liikkeestä maahanmeno oli kyllä ihan täydellinen, kun Luka innoissaan tipahti maahan. Seuraaminen on aika heikkoa ja luoksetulossakin toivomisen varaa, mutta monet muut liikkeet Luka tekee tosi hyvin ja se into paistaa (ainakin näin tosinaan) siitä tekemisestä, eli hyvin meni treenit.

Tänä iltana oiskin vuorossa jälleen Haku-treenit.

1 kommentti:

Susann kirjoitti...

Moikkelis, täältä palstalta voi löytyä hyviä peruutuspaikkoja BH-kokeisiin jos muuten ei onnistu:

http://www.lemmikkipalstat.net/cgi-bin/palsta/forumdisplay.cgi?ohje=aiheet&forum=%C4kkil%E4hd%F6t&number=28&DaysPrune=20&LastLogin=