tiistai 23. maaliskuuta 2010

Lonkkakuvat ja paikkailua

Tänään käytiin Janen kanssa lonkkakuvissa. Lonkat ja kyynäreet näyttivät eläinlääkärin mukaan terveiltä ja sehän oli hyvä uutinen se! Toivotaan että kennelliitossa ollaan samaa mieltä. Ei muuta kuin postia odottelemaan...Jane onkin sitten ottanut aika rennosti tämän päivän :D

Eilen meille kävi myös vähän ikävämpi juttu, sillä leikin tuoksinassa Lukan hammas teki haavan Janen selkään. Onneksi oli menoa eläinlääkäriin niin saatiin sekin sitten samalla käynnillä putsattua. Jane sai myös antibiootti kuurin, sillä nuo suusta tulleet haavat kuulemma tulehtuvat hyvin usein. Nyt täällä sitten toivutaan lonkkakuvista, parannellaan haavaa ja hoffipaineihin pitänee ottaa tiukempi kuri.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hienoilta kuulostaa ensiarvito kuvista, hjuva! Ja äksidenttejä sattuu, jos olisi tarkoituksella, niin se olisi jo kunnon haava. Kovasti raspuja molemmille, hakuillaan kun on toivuttu.

Pipo kirjoitti...

Terkut Pipolta!

Hienoa, että ell:n mielestä kuvat näyttivät lupaavilta :) Vauhdissa sattuu kaikenlaista ja onneksi saitte tropit mahdollisia tulehduksia varten.

Pipo alkaa toipumaan oikean takapolven venähdyksestä. Ei oikeastaan edes tiedetä missä se on mennyt, mutta kerran Samu kuuli vingahduksen kun poika hyppäsi kinoksesta alas. Vaiva oireili ainoastaan noustessa makuuasennosta ja silloin linkkasi muutaman askeleen. Muuten liikkeet ovat olleet normaalit koko ajan.

Pipon blogia voi käydä lukemassa täältä http://lagottoromagnolopipo.blogspot.com/

Terkkuja!