perjantai 5. maaliskuuta 2010

Talven touhuja

Kaikenmoinen treenaaminen on ollut aika vähäistä, kun ei tosiaan mitään lämmintä hallia ole käytettävissä. Ei kisoihinkaan ole oikein innostanut lähteä näillä pakkasilla, ei sillä että olisivat aikataulutkaan oikeen sopineet yhteen kisapäivien kanssa. Tarkoitushan oli saada Janen kanssa TK1 kasaan ennen kuin lumet sulaa, mutta vähän heikolta alkaa näyttämään kun tämän kuun kisapäiväkään ei sovi meille. Halusin ALO-luokan päätökseen ennen kuin alan panostamaan seuraavaan etappiin. Olen kai jotenkin niin putkiaivo, että pitää saada yksi homma päätökseen ennen kuin voi alkaa keskittymään seuraavaan juttuun.

Pienten talviunien jälkeen ollaan saatu taas Haku-porukka aktivoitumaan. Ollaankin pidetty jo useammat treenit parkkipaikkamuodossa. Lähinnä ollaan harjoiteltu koiran paikkaa maalimiehellä ja haukkua. Treenit on saatu pidettyä myös sopivan lyhyinä talvikeleihin. Jane saa varmuutta paikkaan maalimiehellä ja malttaakin jo tosi hienosti odottaa palkkaa omalla paikalla. Luka on saanut jo vähän haukkua maalimiehellä ja kokeilut ovat olleet ihan positiivisiä.

Jane on ilmoitettu Tampereen KV:een. Pitäs varmaan pikkuhiljaa alkaa kehäjuoksua harjoittelemaan. Jane pääseekin nyt ensimmäistä kertaa hallinäyttelyyn, joten uuden opettelua on luvassa. Ja toivottavasti Janen seuraava juoksu antaa vielä odottaa itseään :) Olen kaavaillut Janelle myös lonkkakuvausta huhtikuulle.

2 kommenttia:

Susann kirjoitti...

Voihan hitsi, vai tampereelle, samaisena päivänä ollaan menossa todennäköisesti Siirin kanssa kisaamaan turkuun joten ei nähdä, tylsää.

Ja noi lonkkakuvaukset kyllä osaa aina jännittää mua !!

Anna kirjoitti...

toivotaan, että sama tai edes lähes yhtä hyvä linja noiden s-läisten terveystilastojen kanssa jatkuu!