sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Treenipäivä

Tänään oltiin sekä toko- että hakutreeneissä.

Toko-treenit alkoi aika ikävissä merkeissä, kun meillä oli tarkoitus ottaa paikalla makuuta, ja yksi uroskoira tuli Janen päälle. Tilanne oli kuitenkin enemmälti sellanen ärinä tilanne lähikontaktissa, että ei nyt onneksi mikään ihan tappomeininki kerennyt syttyä. Tosi ikäviä noin tilanteet tietysti aina on, mutta ainakin kentällä näytti, että ei se Janeen kovin kovaa kolausta tehnyt. Vähän liikaa siinä tilanteessa hämmästyksissäni jäädyin, mutta heti kun sain toimintakyvyn takaisin niin vein Janen kauemmas ja otin vähän leikkiä. Siinä sitä sitten leikittiin, ja näytti siltä, että Jane sai hyvin nollattua tilanteen, sillä se syttyi heti leikkiin. Toivotaan kovasti, ettei mitään häikkää ala myöhemminkään ilmenemään!!!

Toko-treeneissä Lukan kanssa tosi hyvä treeni. Lukalla oli intoa ja tehtiin vaikka mitä liikkeitä ja silti vaan intoa piisas ja lopuks luka pääsi vielä moikkaan ihmisiä ja se taiskin olla Lukasta aika hyvä palkka. Janen kanssa vaatimukset oli tietysti suuremmat ja ehkä juuri siitä johtuen treeni ei oikeen sujunutkaan. Taukoa kun on ollut treenaamisessa, ja aina sillon tällöin vaan käyty kentällä tokoilemassa, kotona ei juuri ollenkaan. Joten vaatimustason ois pitänyt olla Janellekin vielä matalampi, kun ei kerta olla treenattu. Kyllä Janellakin sitä intoa tekemiseen oli, mutta liikkeet tehtiin vähän sillai sinnepäin.

Energiaa riitti vielä hakuunkin. Edelleen treenattiin paikkaa ja haukkua. Eipä siitä sen kummempaa raportoitavaa. Saa nähdä aika pieneksi on käynyt meidän hakuporukka, toivottavasti saadaan uusia ihmisiä mukaan, jotta saadaan jatkossakin treenit pidettyä. Haku kun vaatii aina niitä maalimiehiä...

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

juu, maalimiehen rooli ja varsinkin sellaisen osaavan, on haussa kyllä ensiarvoisen tärkeä. Ja tätäkin kautta kiitokset niin siulle kuin Samillekin loistavasta työskentelystä Reksun kanssa. Koiraahan ei ollut tuntea, sillä muka maltti...
Otetaan Janella myös erilaisia paikkamakuutreenejä varmoilla koirilla, ettei vaan mitään jäänyt päälle. Mutta hienostihan sie kuitenkin sen selvitit.