maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tampereen kv

Eilen käytiin Janen kanssa näytelmöimässä Tampereen kv:ssä, jonne hoffeja oli ilmoitettu peräti 44kpl. Tuomari oli Elina Haapaniemi ja tuloksena sieltä Janelle NUO H. Arvostelu löytyy kokonaisuudessaan tuolta varsinaisilta kotisivuilta. Tosi tarkkaan tuomari kävi koirat läpi nenästä hännänpäähän ja erityisesti Janen häntää tuomari tutkiskeli useampaan otteeseen. Jane käyttäyty jälleen tosi hienosti niin kehässä kuin kehän ulkopuolellakin. Vähän aluksi piti ihmetellä koirien paljoutta, mutta tosi hyvin Jane sopeutu tilanteeseen ja nätisti suhtautu vieraisiin koiriin. Kun odoteltiin omaa vuoroa, Jane välillä makasi reporankana ja kelli lattialla ja taas välillä leikki kaulapannalla ja hihnalla ja lelulla jne.. että oli kyllä niin täysin oma itsensä eikä näyttelytilanne nättänyt stressaavan lainkaan. Lapset kyllä saivat Janelta tutun kylmän vastaanoton.

Kyllä sitä tuli taas mietittyä tuota näyttelytouhua, että ei se oikein ole se meidän juttu. Varsinkin kun tuota ylimääräistä rahaa ei aivan älyttömästi ole ja nuo näyttelymaksut alkaa olla mun mielestä jo aika kohtuuttomissa summissa ja jos näyttelyyn pitää vielä lähteä pidemmän matkan päähän niin kalliiksi tulee se viiden minuutin pyörähdys kehässä.

Onneksi Tampereella oli kuitenkin tarjolla muutakin sisältöä päivään, kuin tuo näyttelytouhu. Miko ja Kati tulivat katsomaan Janen näytelmöintiä ja sen jälkeen päästiin treffaamaan myös Akua (Karoonan Samooja) ja Roopea (Hoffipoffi Candy King). Olipa mukava vaihtaa kuulumisia ja nähdä pojat. Janelle teki myös tosi hyvää saada vieraampia koirakontakteja! Nätisti Jane käyttäytyi myös poikien kanssa.


Huomiseksi olenkin sitten varannut Janelle lonkkakuvausajan Hiskinmäeltä. Toivotaan, että kaikki näyttää hyvältä!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olipas kiva, kun pääsitte tapaamaan sukua! Kovin kauniisti Jane näytti (taas!) olevan tuomarin arvioitavana, ihanan fokusoitunut :-) Kovasti tsemiä lonkkakuviin, soita sit!

Susann kirjoitti...

Hienoa että luusto näytti terveeltä, nyt jännätään miten kennelliitto kuvat lausuu...

Kiva kuva kolmikosta :)