keskiviikko 24. elokuuta 2011

KeHo:n treenit

Tiistaina oli taas minun vuoroni vetää KeHo:n toko/tottis treenit. Paikalla oli taas ihan mukava määrä koirakoita, vaikka keli ei meitä suosinutkaan. Treenien alkuvaiheessa satoi oikein kunnolla ja koirat saivatkin tottistella sadeasuisten ihmisten keskellä. Koirat eivät tuumanneet mitään lepattavista sadetakeista, vaan liikkeiden suoritus sujui niiltä ihan normaaliin malliin. Lainehtiva maa sen sijaan teetti muutamalle pientä epäröintiä. Päätettiinkin jättää pääasiassa istumiset ja maahanmenot tekemättä, vaikka siinä tilanteessa olisi toki voinut harjoittaa koiraansa toimimaan kelissä kuin kelissä :D

Me hiottiin Janen kanssa muutamaa Avo liikettä: kaukokäskyjä, hyppyä, noutoa sekä luoksetulon pysäytystä. Liikkeet on ihan ok mallilla, mutta toistoja ja viime hetken viilausta saa vielä tehdä ennen kisoja. Janen kanssa on taas päässyt pohtimaan, että miten joku tietty liike olisi parasta yrittää opettaa juuri Janelle.. saapa nähdä miten mun metodit pelittää tosi toimissa ;D Viikonloppuna olisikin sitten tiedossa Janen luonnetesti, toivottavasti saan videoitua sen.

Lukan kanssa tehtiin totuttuun tapaan Alo luokan liikkeitä. Lukan kanssa ollaan menty eteenpäin siinä, että se on nykyään innokas ja keskittynyt tekemään minun kanssa. Välillä kun kentällä on toisia koiria tai kentällä on ollut aiemmin muita koiria, niin kuin eilenkin useampi narttu ja pentukin, niin välillä nenä vie mennessään, mutta Luka lopettaa haahuilun heti kun käsky tulee tehdä jotain muuta. Pitkä seuraaminen on juuri siksi haastava, kun käskyn saa antaa niin harvoin. Lukalle tekis hyvää käydä jossain vieraassa porukassa treenaamassa aina välillä ja sitten jos siltä tuntuu niin pitäis pohtia sitä palkkausvälin pidentämistä.

Ei kommentteja: